TRIED ‘ND TESTED: BOXBITES

IMG_2046

Puur & voedzaam; snoepjes waar je lichaam op kan toeren. Met die woorden heb je mijn aandacht!
Ons lichaam zie ik als een grote bijzondere machine and i’m treating it like it’s my own temple. Wat voor mij inhoud; pure en voedzame voeding, dicht bij de natuur, en een balans tussen lichaam en geest.

Het is mij al regelmatig gebeurd dat ik ergens laat in de middag met een knorrend maatje stond te wachten op een vertraagde trein. Lange dag gehad, moe, en h(a)ngry. But damn… er staat nog flink wat reis tijd te wachten. T-h-h-a-n-k god of eigenlijk beter ‘thanks to myself’ als ik onder in mijn tas nog een snackreepje vond. Perfect om mijn trek te stillen.

Blij ben ik dan ook met het concept van BoxBites. Een doos vol met healthy snacks zo in je brievenbus. Nope, geen gedoe met thuis blijven om je pakketje te ontvangen. Kijk, he daar is over na gedacht.

Ideaal om mee te nemen voor onderweg!

Box Bites wil natuurlijk snacken vooral easy maken voor jou!
Zo in je brievenbus; een samenstelling van verschillende verantwoorde snacks. Natuurlijk, puur, onbewerkt en glutenvrij en vegan. Super makkelijk gezond snacken!


Back to business; in mijn BoxBites zaten verschillende snackjes!
Waaronder een Naked reepje, Roo’bar, en verse dadels van Yougi En yousef’s . I’m on it! Mijn favoriet? De blueberry flavoured cranberry’s van Scrummies. Deze gaven mijn soyayoghurt een heerlijk zoet tintje!

Je kan kiezen uit verschillende boxes aangepast naar jou voorkeur. Benieuwd geworden om ook een boxje uit te proberen? Check dan eens de website van www.boxbites.nl.

With love,
Vere

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s