Verandering: teaching vinyasa flow!

img_8598

Verandering, dat is het woord waar ik mee wil beginnen.
Verandering: wat gebeurd er veel!
En wat ben ik dankbaar voor al deze veranderingen.

Een tijdje geleden bekeek ik oude artikelen hier op puurvere.com en besefte ik mij ineens hoeveel er in een korte periode veranderd is: hoeveel ik als persoon veranderd ben, hoeveel nieuwe inzichten, nieuwe stromingen, nieuwe ervaringen rijker.
Dit alles maakte dat ik een paar maanden geleden met een flinke knoop in mijn maag rondliep rondom mijn blog; ik wilde niet meer op deze manier verder, ik wilde mijn innerlijke verandering naar buiten brengen, laten zien waar ik mee bezig was, echt laten zien, niet iets laten zien waarvan ik dacht dat dit van mij verwacht werd.

In deze blog schreef ik dat ik op letterlijk reis ging beginnend in Ibiza en wat een ervaring ben ik rijker! Letterlijk en figuurlijk op reis.
Ondertussen ben ik in korte tijd al 2 keer naar Ibiza gevlogen en staat de derde alweer op de planning.
Een bijzondere prachtige plek waar ik mij thuis voel.
Tijdens deze maanden op Ibiza is mij veel helder geworden. Knopen zijn doorgehakt, inzichten kwamen naar boven en energie stroomde door mij heen.
Energie om al deze nieuwe inzichten, al deze verlangens en ideeën waar te maken en te manifesteren.

Een ticket naar Costa Rica had ik bijna geboekt tot ik te horen kreeg dat er nog één plekje vrij was voor een Prana Vinyasa Flow yoga opleiding in Belgie, een yogastroming ontwikkeld door Shiva Rea waar ik zielsgraag les in wil geven.
So I did. Een nieuwe sprong in het diepe. Een sprong die vertrouwd voelt en goed.
Een sprong om mijn droom werkelijk te maken. Een sprong naar het lesgeven en meer en meer delen van stukjes licht.

Ik kijk ernaar uit wat het komende jaar mij allemaal mag gaan brengen en neem jullie mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s