Manifesting intentions & listening to the voice within

 

 


Ondertussen zijn we alweer bijna een halfjaar verder sinds mijn laatste berichtje op puurvere.com. Een halfjaar waar er voor mij ontzettend veel in gebeurd is. Augustus is in zicht… en mijn Prana Vinyasa Flow opleiding afgerond. Een onwijs bijzonder proces waar ik zoals hierboven… mijn hand voor op mijn hart houd.
Een halfjaar waarin ik gegroeid bent, prachtige mensen heb ontmoet, heb mogen leren van bijzondere leraren, waaronder een ontmoeting met Shiva Rea; een van mijn grootste inspiraties op het yogapad.
Ieder weekend bracht ik door in Mechelen wat ondertussen als een kleine tweede thuis stad aanvoelt. Het reizen… naar Mechelen en mijn reizen naar Ibiza hebben een grote vlam in mij aangewakkerd. Een om mee de wereld in te gaan, letterlijk mijn voeten verder op de aarde, de weg ingaan waar geen pad leid, maar de weg om een eigen pad achter te gaan laten.  Om mijn licht en kennis te delen, te groeien, ontdekken en verder te leren.

Afgelopen dinsdag heb ik een ontzettend fijne Lunar Earth Flow yoga les gegeven aan een hele mooie groep. Al deze mensen na afloop in savasana zien liggen… na mijn les… wat een gevoel van bliss. Een ontzettend grote glimp op mijn gezicht. Voldaan…. licht…. stralend.

Een heel proces van letting go of the old, letting go of bounderies, letting go of all what not serves me anymore, letting go of grief, letting go of believes, letting go of all that holds me back from being close to my pure essential self. I’m giving light on spreading the new, spreading what’s actually always been here, spreading my light and manifesting all what I want to bring into the world, letting my intentions speak, trusting the path uknown, going where there is no path and leave a trail.

Not long from now i’ll be stepping on a plain again…!  into the unkown… diving more deep into the flow of Prana Vinyasa; study, dive within, plant seeds, and let them grow, and the flower shine bright….
With the sun shinging down on my head, and waves coiling behind.. 😉

Until then… i’ll be covering some yoga classes here in NL. See upcoming dates down below.

Much love, Vere, namaste!

Lunar Flow tuesdays 1 / 8 / 15 aug 19.00u @fitfactory Eersel (Prana Vinyasa Flow Lunar)

We zullen hier iedere dinsdag gaan werken met de elementen: earth, water, fire, air.
Lunar Prana flow is een zachte kalme les .. geschikt voor alle levels, beginner of gevorderd.

60 min class.

Pilates thursdays 27 jul, 3 / 10 aug / 31 aug 19.00u @fitfactory Eersel

60 min class.
90 min class, 31 aug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s